ФИЛТРИРАЙ ПО:

Universal - Animal Pack 44packs.

Sale-16%
Universal - Animal Pack 44packs.
Universal - Animal Pack 44packs.
Зареди Количката
Количество:      
Цена: 70,00лв 59,00лв
Марка: UNIVERSAL NUTRITION
Код на продукта:
Наградни точки: 590
Наличност: В наличност
Кол-во:  

Universal Nutrition - Animal Pack 44 packs.

За Анимал, "достатъчно добър"  е малко да се каже. Ние сме изградили репутация в много капризна индустрия за стабилно подобрение и последователно желание за повишаване на нашия бизнес. Такава отдаденост за напредък можеда приема различни форми, най-очевидните от които е преформулирането на продукта. С продукти, които имат такава предана последователност, като емблематичния Animal Pak, която често дава пауза, когато се обмисля или актуализира. Нопомногопричини, последователниястремежкъмсъвършенство е фактор, прякосвързан с трайнотонаследствонапродукта.

По подобен начин, промяната на Animal Rage беше посрещната с известно безпокойство. Защо някой би помислилда променя нещо толкова мощно и ефективно? Това ли е просто поредният случай на отказ да оставим "достатъчно добър" в определението? Всъщност, да, това е. За Анимал, ние не искаме да бъдем добри, ние искаме да бъдем най-добрите. И, точно както тези непримирими огромни гиганти, които използват нашите продукти, ние отказваме да се успокоим, докатоне направим всичко възможнопо-добро от най-доброто.

Animal Rage, в оригиналния си вид, бе фантастичен продукт. Интелигентен в своята  формулировка. Прокламира безпощадно в намерението си. Раздрусване от енергия. Катализатор за най-интензивна тренировка. Той беше ядосан, мощен, лош ... Така най-уместно може да се нарече. Но това не беше перфектно. И макар, че ние никога не можем да се стигне до там, за това се стремим към съвършенство. Най-голямата забележка? Имаше лош вкус. В по-голямата си част, нас това не ни интересуваше ... За нас, важни са резултатите.

Така да се каже, ние сме в бизнеса за продажба на хранителни добавки. И ако ароматът държеше хората да се върнат от изпитванетона пълната сила на Рейдж, нещо трябваше да се направи. Така че ние отидохме обратно на чертожната дъска. Нашата мисия не е проста- да пресъздадем PR ударна ефикасносна кампания на Рейгж с подобрен профилен вкус, който да се пожелае както от хардкор спортистите така и от новаците. Това няма да е лесно. Но нищо което е стойностно не се прави лесно, нали?

Докато сме на него, защо да не добавите няколко доказани съединения, повишавайки пред тренировъчната миза? Аспектите, свързани с енергията и фокуса на Рейдж вече бяха увеличени, зонирани в и върху един аспект. Но какво, ако Рейдж може да се направи по-голям, по-бърз и по-силен чрез добавянето на няколко изпитани и вярно, и безспорно доказани ергогенни помощни средства?

Всички нови вкусови системи и цялостно по-мощна формула на производителност? Тя ще бъде смел ход. По-голяма от голям ... Изключително голям по природат, ако щете. Ако можем да вземем Анимал Рейдж на ново ниво, следващото ниво на концентрирана работоспособност преди тренировка, той ще поиска ново име, нещо достойно за възходящия тренд на приодукта. Именно в този болезнено труденпроцес бе постигнат настоящия Анимал Рейдж XL.

Но за да отидем пак на високо първо трябваше да отидем пак на ниско. По-малки лъжички, които дават възможност за гъвкави порции, съобразени с важни фактори като телесно тегло, стимулнтна толерантност и времето на деня в която вдигате тежести.По-малки порции също означаваше по-малко, отколкото предисте попълнили, улесняване на въздействието върху още по-интензивен, суров и нешлифован ефект.

Този нова, по-мощнаАнимал Рейдж XLформула се състои от четири мощни комплекси, в духа на всички продукти от животински вид преди него, предоставяне на цялостна и прецизна измерена доза енергия, фокус и представяне на хранителните вещества. С всеки прием на XL, който вземете, гарантира прилив на ергогенно напрежение право към главата с участието на следното ...

Бърза енергия е чувството на адреналин пътува през тялото ви, събужда сетивата ви, подготвя ви за интензивна тренировка напред. Quick Energy Complex Rage Animal XL влиза във вашата система в бърз и яростен стил. Почувстваш го и си готов да тренираш след минути. Ядрото на Quick Energy Complex от Rage Animal е чист безводен кофеин, мощен стимулант на централната нервна система (ЦНС). Химичната структура на кофеина е много подобна на тази на аденина (компонент на АТР, ДНК и цикличен AMP). По същество, кофеинът е много близо до енергийния метаболит и поради структурните сходства, могат да навлезнат право в аденозиновите рецептори, задържане на цикличното AMP активно, а не да бъде разбито. Кофеина позволява на цикличните AMP резерви да остане на по-висока стойност за по-дълго. С една дума, кофеинът достига дълбоко в мускулните клетки, за да се осигури трайна енергия и да забави появата на мускулната умора.

Това не е за Бърз Енергиен Коплекс. Също така е пакетирано с изпитан екстракт от зелен чай и екстракт от кафе на зърна. Тези два природни стимулатора са мощни антиоксиданти. Така че, те не само ви помогат да се ускори темпото на тренировката, но също така помогат и  за намаляване свободните кислородни радикали в организма, което позволява на клетките да работят по-ефективно и в по-малко стресираща среда. Усъвършенстването на Енергийния Комплекс Quick е разтениетоBacopa monnieri.В аюрведическата медицина, Bacopa monnieri се смята за естествен стимулант на психическото и енергизиращото състояние на човека. Като класически мозъчен и невронен тоник, Bacopa monnieriе бил използван в продължение на стотици гонини за мозъка и нервната система, за подмладяване и като такъв, е прекрасен за стимулиране на умствената яснота, подобряване на концентрацията и насърчаване на паметта и интелекта. Синтетичните стимулантни съединения свързани с натурален кофеинов източник са причината за бърза и трайна енергийна експлозия, присъща на всяка малка черна лъжичка Рейдж XL.

Докато енергийния комплекс Quick ви събужда за тренировката, трябва да бъдете в състояние да поддържате нивата на енергия на цялата тренировка. Какво добро ще е, ако имате енергия да започне тренировката, но да не ви остане нищо в резервоара за продължителността на цялата тренировката? Трябва да завършиш силен, човек! Това е мястото, където Анимал Раидж XL се различава от другите енергийни / преди тренировка продукти. Където други енергийни продукти свършват, Rage XL започва. Ето какво XL има всоята категория продукти, което никой друг продукт няма – уникален Траен Енергиен Комплекс. Товае ключов комплекс от 4 сложни мощни билкови екстрактови адаптогенни съединения – екстракт от Rhodiola Rosea, Шизандра Бери, Cordyceps Sinensis и Panax женшен. Взети заедно, тези билки са показали, че за да се увеличи физическия капацитет за тренировка, подобряване на издръжливостта, свеждане до минимум на катаболитния стрес и намаляване умствена умора, както и подкрепа здравото либидо и стимулиране функцията на имунната система. Това са критични фактори за естественото повишаване на нивата на производителност във фитнеса.

Eкстракта от корен на Rhodiola Rosea разполага с широка гама от адаптогенни функции. По-специално, те работят, за да подпомагат в борбатас психическата и физическаумора. В проучвания е показано, че дава възможност на тялото да стане по-устойчиво на въздействието на стрес, тревожност, също така и подобрява и промяната в настроението. Rhodiola е известен също да подпомогне за увеличаване на енергията. Функциите на Schizandra Berryса за подобряване на естествената резистентност на организма и адаптиране към стресови влияния, подкрепя умствената издръжливост и насърчаване на цялостната метаболитна ефективност. Cordyceps Sinensis отдавна се използва от спортисти търсещи издражливост, също така и за способността му да се акумулира постоянна енергия по времена интензивна тренировка. Доказано е действието му, за увеличаване на ATP-то на черния дроб и също така поддържа здравословната активна антиоксидантност, имунната функция и метаболизма на глюкозата. Последно, но не на  последно място, Panax Ginseng затваря кръга на Продължителния Инергиен Комплекс. От дълъг период се използва билков адаптоген, който работи за подобряване на спортните постижения и издръжливоста, както и времето за реакция. Тези ключови растителни адаптогени помагат да се гарантира вашата енергия да е максимална от началото до края на тренировката.

Наскоро добавения GlycoCarn® е мощен, научно изследван, обезпечен, патентовано оформен карнитин, който се състои от глицин пропионил L-Carnitine HCl. Карнитина, като цяло, е известен, че участва в метаболизма на мастните киселини и GlycoCarn®, което е патентовано съединение, което е показано, че води до повишаване на кръвните нива на азотен оксид, както и има мощни антиоксидантни свойства. Активните изследвания показват, че, заедно с неговата способност да бъде азотен оксид бустер, това съединение може да бъде свързано и с подобрена производителност при упражнения с висока интензивност. Ефектите на изпълнението на GlycoCarn® могат да са резултат, както  от повишаване свойствата на азотния оксид, така и от неговата антиоксидантна активносt. В крайна сметка това води до увеличаване на притока на кръв и засилено производство на ATP (аденозин трифосфат). Нещо като кросоувър хранителна добавка с множество полезни за спортиста свойства, GlycoCarn® пресича тези категории. Това е основна модификация, която затвърждява формулата на Рейдж XL като по-добър продукт в сравнение с предшественика си.

Рейдж XL също така доставя критични резултати, когато става въпрос за издръжливост и работоспособност. Това са два важни аспекта от топ програма за тренировка. Трябва да ви енергия да продължите да се движите по време на тренировката, но не можем да спрем до тук. Трябва да бъдете в състояние да издържате и да поддържате силата си през цялата тежка  тренировка. И не става въпрос само за тренировка в продължение на часове, но за спорт на по-високи тренировъчни сесии. Това е, което хардкор културистите трябва знаят да правят за всяка тренировка. Не можете да имате калпаво представяне във фитнеса и след това очаквате големи резултати. Ето защо Рейдж Анимал XL съдържа мощен Endurance & Performance комплекс, който се дозира с мощни ергогенни помощни средства, като до новосъздадените добавя Creapure® креатин монохидрат, Carnosyn® бета аланин, цитрулин малат, L-таурин и глюкуронолактон. Нека погледнем по-отблизо на помощните действия на тези съединения.

Започвайки с комплексите на издръжливост и резултатност е нищо повече от изпробвания и истински креатин монохидрат. Ако става въпрос за съставки за постигане на резултати – креатина е цар – доказан, както в лабораторията, така и във фитнес залата, най-много разработван от всеки един микроелемент за постигане на високи резултати. РейджXL комбинира само най-доброто качество, немски клас Creapure®креатин монохидрат. Креатин работи за повишаване на ефективността в много аспекти, включително увеличаване на силата за супер тренировки, тежки лифтове с по-къси на брой повторения, подобряване на бързината в спринт или повдигане, което позволява по-голям капацитет за работа (повече серии и повторения), което позволява по-бърз процес на информация от мозъка и дори и повишаване на нивата на природния тестостерон, наред с другите ползи. В допълнение, креатин също е показан при изследвания за насърчаване на качването на значителна мускулна маса и сила във миогенните сателитни клетки, които са важни в регенерацията и цялостната поддръжка на скелетната мускулатура. Креатин работи. Това Не са глупости. И няма съмнение в този факт. Ето защо ние го добавяме към Рейдж XL.

Според научни изследвания, бета аланин е доказан, за да помогне обучително на спортисти в тежки спортове в редица важни области, като например увеличаване на силата, мощноста, издръжливоста на физическия капацитет и мускулната маса, както и забавяне на началото на невромускулната умора. Цитрулин малат е показано, че увеличава нивата на плазнмения аргинин и азотния оксид (NO). Физиологичният ефект на увеличаване на NO включва по-добро регулиране на притока на кръв и доставката аминокиселина към мускулната тъкан, подобрено доставяне на кислород, засилено усвояване на глюкоза и мускулна сила. Цитрулин малат също играе роля в намаляването на млечна киселина и натрупването на амоняк, оптимизиране производството на АТР, мускулната умора и насърчаване на издръжливостта. Рейдж XL също съдържа L-таурин, която е втората най-богата аминокиселина в мускулите. L-таурин епоказателен за разширяване на мускулните клетки, като им позволява да задържа повече вода, като по този начин се увеличава клетъчния обем. За културисти и силови атлети, това е много важно, тъй като разширени мускулни клетки могат да дадат тласък на хидратация, което води до по-висока честота на синтеза на протеини. Крайната съставка в комплекса Endurance&Performance е глюкуронолактон. Глюкуронолактонъте естествено образуващ се и е важен структурен компонент на почти всички съединителни тъкани. Подобренията в умствената дейност и времето за реакция, както и аеробната и анаеробната производителност, са някои от предимствата, които също могат да му бъдат отбелязани.

Последният комплекс в състава е Focus & Intensity Complex. Когато имаш работа за вършене, нали трябва да я усъвършенстваш , и нищо друго не трябва да има значение по това време. Загубишли фокуса си и тренировката се прецаква. Поддържането фокуса по време на тренировка трябва да се задържи без да се позволи никой от никъде да ви пречи. Но не е достатъчно само да се съсредоточиш; Трябва ти също тренировка с висока интензивност. Когато сте фокусирани и тренировката е интензивна, това е мястото, където трябва да се постигат още по-големи резултати. Най-добрите спортисти в света знаят как последователно дапревключат в този начин на мислене, начин на мислене, който им позволява да се отделят от техните конкуренти.

Анимал Рейдж XL има собствен специализиран комплекс от фокус и интензитет от добре известни ноотрпти лекарства  като L-тирозин, холин битартарат, N-ацетил, L-тирозин и бета-фенилетиламин. L-тирози, N-ацетил L-тирозин играят важна роля в производството на невротрансмитеритния допамин и норепинефрин, които са важни за нормалната когнитивната функция. Една страхотна странична полза от тирозин е, че той е също намаля хормона на стреса кортизол, като по този начин защитава организма от неблагоприятните последици от стреса при тежкитен тренировки. Холин битартрат, подобен на тирозин, е ефективен прекурсорен невротрансмитер. В допълнение, холин работи, за да произведе друг невротрансмитер, ацетилхолин, което е важно за паметта и функциониранетона невротрансмитеритев цялото тяло. Наред с другите неща, той работи, и за да включи вашия мозък, а също така и за скоростта на мозъка. Ya трябва да се произвежда достатъчно ацетилхоли, което тренира усилето и интензивността. Накрая, ß-фенилаланин (ß-PEA) затваря кръга комплекса на Focus & Intensity. ß-PEA работи за поддържане и насърчаване на активната умствена дейност, фокус, настроението и концентрацията. Смята се също, че  функционира като невромодулатор или невротрансмитер и стимулира енергията и повдигнетонастроението. Умът е най-силното оръжие на човека. Ако вашето мислене е остро и ви се фокусира върху съответната задача, не можете да бъдете спрян. Ето защо ние направихме Рейдж XL.

Сигурност. В пълна готовност. Доминиращ. Това е треньор на теглото с Рейдж XL във фитнес чантата си. Той няма бъде спрян. Фокусиран. Енергичен. По-силен от преди. Това е чувство, което малко от нас знаят, ие на емоционалното ниво, което привлича няколко избрани обратно към тежестите, ден след ден. Това е стимул зад ре-инженериния Анимал Рейдж и мотивацията зад раждането на Анимал Рейдж XL. Това е причината, поради която Анимал е на първото място.

необходимо за

• Силов трибой или силови състезания;

• Интензивна и строгатренировка на теглото;

• Тренировки за недоспиван;е

• Тренировка за ограничени калории.

дневна доза

За да създадете концентриранAnimal Rage XL "шот", смесете 1-2 лъжички ниво в 4-8 унции на вашата напитка по избор 20-30 минути преди тренировка. Поради изключителната ефикасност на Rage Animal XL, випосъветваме да започне с една лъжичка, за да се оцени съответната толерантност. Не консумирайте повече от две порции в рамките на период от 24 часа или в рамките на 6 - 8 часа преди лягане.

препоръчваните стакове

Рейедж се комбинира добре с всички основополагащи Анимал продукти като Pak, Flex, Nitro, Omega и PM. За луди помпи, енергия и фокус, смесетеPump Animal Rage с Анимал. За да направите това, вземете Pump 30-45 минути преди тренировка с обилно количество течност. След 20 минути преди тренировка с порция от Анимал Рейдж. За тези, които са чувствителни към кофеин, ние силно препоръчваме да отстранят лесно разпознаваемите червени стимулантни капсулиот формулата на Animal Pump преди потреблението на мощни енергийни съединения, открити Анимал Рейдж.

УПОТРЕБА:

За начинаещи 1 пакет дневно. За напреднали атлети 2 пакета дневно. Консумирайте с повече вода.

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:
DMCA.com
© 2022 SPORT зона;