ФИЛТРИРАЙ ПО:

Начин на ползване

Кратко ръководство на потребителя, обясняващо основни моменти в етапите на поръчка

Стъпка едно - избиране на желан от Вас продукт. Може да използвате нашата търсачка, менюта или съвет от нашите експерти, за да изберете най-подходящия за Вас продукт.

Стъпка две – при хранителните добавки е избиране на разфасовка и/или желан от Вас вкус, при дрехите и аксесоарите е размер и/или цвят.

Стъпка три – избирате количество. Това може да стане с малките бутони плюс и минус или като директно въведете желаната бройка в съответното поле.

Стъпка четири – след като предходните стъпки са завършени, кликвате на бутона „Добави в количка“, при което нашата система директно Ви препраща към завършване на поръчката.

Стъпка пет – ако желаете да добавите и други продукти, използвайте бутона „Продължете с покупките“, който ще Ви върне в нашия магазин. Ако желаете да приключите с поръчката си, използвайте бутона „Плащане“. В тази стъпка също може да промените желаната бройка на поръчания продукт или ако сте объркали продукта, може да го изтриете от количката си за пазаруване.

Стъпка шест – ако сте регистриран наш потребител, който е попълнил коректни данни при регистрация, просто въведете вашите име и парола и завършете поръчката си. Системата ни помни Вашите данни и не е необходимо да ги въвеждате отново. Ако не сте регистриран потребител, може да изберете варианти между това да направите регистрация, след което винаги може да ползвате създадените име и парола, да събирате промо точки, да бъдете уведомяван за нови продукти и промоции или да изберете вариант да завършите поръчката си, без да се регистрирате. Ако изберете вариант за завършване на поръчката без регистрация, просто попълнете полетата и завършете покупката.

Стъпка седем – ще получите на Вашата поща данни с направената от Вас поръчка.

Стъпка осем – наш служител ще Ви се обади за потвърждение на поръчката.

Стъпка девет – на следващия работен ден получавате поръчания от Вас продукт.

DMCA.com
© 2022 SPORT зона;