ФИЛТРИРАЙ ПО:

За нас

Добре дошли в интернет страницата на Sport Zone BG LTD.

Нашата компания е специализирана във внос и търговия със спортни, здравни и био продукти, козметика, екипировка за бойни спортове, спортни дрехи и аксесоари за свободното време, оборудване на спортни комплекси и др.

През годините от стартирането ни досега, фирмата ни се доказа като лидер в извършваните от нас дейности. Към настоящия момент ние внасяме над 40 различни търговски марки и поддържаме налични близо 2000 различни продукта. Ние представляваме като ексклузивен партньор, за територията на България (а за някои марки на територията на Балканския полуостров) едни от най-големите брандове в областта на спортното и здравословно хранене. В това число са лидерите на пазара All Max Nutrition, SAN, Nature’s Bounty, SZ Fighters и др..

Всеки един продукт, изложен в нашия сайт, е директен наш внос. По този начин вие сте сигурни, че пазарувате директно от вносител, който гарантира за качеството на продукта.

Нашите магазини са символ на компетентност, лъчезарност и професионализъм от страна на служителите ни, където вие получавате необходимата консултация за избора на правилния продукт.

Огромният асортимент във физическите ни магазини дава на вас, нашите клиенти, възможност за богат избор на достъпни цени.

На нас се довериха над 300 партньора, в това число множество фитнес зали, магазини за спортни стоки и храни, дрогерии, аптеки, интернет сайтове и бойни клубове.

Марката SZ Fighters е безапелационен лидер сред практикуващите бойни спортове в съотношение качество спрямо цена. В рамките на три години тя се наложи като любима марка както на професионални спортисти, така и на любители.

За да бъдем в крак със световните тенденции и все по-големия стремеж на хората към здравословен начин живот, ние решихме да обърнем внимание и на продукти, предазначени за масово и ежедневно ползване - това са линиите от здравни продукти. Това са продукти, предазначени да облекчат натовареното ни ежедневие и да стимулират и заздравят нашия организъм. След няколко месечно проучване се доверихме на световния гигант в тази линия продукти Nature's Bounty, чиито ексклузивен представител сме в момента.

Екипът ни от професионалисти има богат опит в областта на оборудването на фитнес зали и бойни клубове. Може да разчитате на нас както за компетентна консултация относно правилния избор на фитнес уреди и настилки, така и за бързата им доставка.

Разбира се, всичко това нямаше да бъде възможно без Вас, нашите клиенти и нашите търговски партньори из цяла България. На нас се довериха едни от най-големите магазини из всички градове на България, много спортни клубове и фитнес зали - Благодарим Ви! Винаги сме ви предлагали най-иновативните и дизайнерски продукти преди всички останали - обещаваме да продължи да бъде така.

Благодарим ви!

Sport Zone BG LTD

DMCA.com
© 2022 SPORT зона;