ФИЛТРИРАЙ ПО:

AllMax - CAЯBioN

AllMax - CAЯBioN
AllMax - CAЯBioN
Зареди Количката
Количество:      
Цена: 1,00лв
Марка: ALLMAX
Код на продукта:
Наградни точки: 10
Наличност: Очакваме
Кол-во:  

 

AllMax - CAЯBioN 

Защо Трябва Да Използвам Въглихедратна Напитка?

Разбирайки защо трябва да се взимат въглехидратни напитки първоначално спомага да се разбере защо CAЯBION+e значително превъзходен.

Причина 1

Въглехидратите са най-ефективни и лесно достъпни за тренировъчното гориво, което можете да вземете.

Причина 2

Правилно допълнени, те осигуряват висок, стабилен и надежден източник на енергия за оптимална производителност - измества мастния метаболизъм и разграждането на белтъчините чрез глюконеогенезата.

Причина 3

Допълването на менюто с въглехидрати е един от най-добрите начини за предотвратяване на нивата на кортизол от увеличаване се и след това, се осъществява разбивка на катаболната мускулна.

Причина 4

Възстановяване от интензивни тренировки и запълване на запасите от гликоген.

CAЯBON+, По-добър Начин За Вашата Силова Тренировка

Какво CAЯBION+ е направил, е да избере широка гама от изключително сложни и все по-малко сложни въглехидрати проектирани да предоставят комбинация от равнища на усвояване, които доставят надеждна и устойчива енергия.

Започвайки от края, AWM 2300™ Waxy Maizeе силно разклонена и изключително сложна и се предлага в 200,000 г/мол, следващият по ред на сложност е оризовото и картофено нишесте, докато е по-ниско в процентно приобщаване, те също са много високи за скалата на молекулното тегло, и диапазона между 80‘000 и 120‘000 гр/мол, CycloiD™: Clustered Cyclic Dextrinе получен от восъчна царевица (амилопектин) и има молекулно тегло от 60000 г/мол и накрая, DE-5™: Dextrin е малко сложен и идва при 45‘000 г/мол; всичко е за много по-голяма и по-сложна молекула, отколкото глюкозните монозахариди, декстроза или фруктозата, която е на 180 г/мол.

Та, Какво Означава Това?

Целта на всяка добавка е да има ефект. За да има ефект на хранителните си вещества (протеини, креатин, аминокиселини, въглехидрати и т.н.) трябва да намери своя път в клетката; Преминаване в клетката означава проникване през нейната мембрана, или инсулиновите рецептори. Очевидният начин е да се позволи на инсулина да си свърши работата. Но по-високите нива на инсулин си имат цена. Това изисква по-високи нива на кръвната захар. Оползотворяващияткомплекс на модернизираните въглихедративCAЯBION+има съставки, които ефективно намаляват нивата, на което тези хранителни вещества „вратари" на клетките се активират да приемат съответните съставки по-лесно.

CAЯBION+предоставя набор от сложни въглехидрати от изключителна големина, силно разклонени и сложни въглехидрати за опростен комплекс въглехидрати като например DE-5™, инженерно тестван въглехидрат с 87% на дължина на полизахариди (10) decasaccharide и по-големи. Той също така предоставя 3,2г Fibersol-2 ™, друг силно тестван въглехидрат, който имитира ефекта от влакната на овеса и осигурява полезни действия като подобрена регулярност, намалява кръвната захар и местата на триглицеридовите совалки в тялото.

С много ниския си градиент на осмотично налягане (съответстващо на човешкото осмотичното налягане между 280 и 300) и високите нива на електролити, CAЯBION+се изпразва бързо в стомаха, като по този начин улеснява ефективното, продължително поемане и предотвратяване на подуването на корема, спазми и лошо храносмилане, което може да се получи с прости въглехидратни напитки съдържащи глюкоза или други захари, особено когато тренирате усилено.

Още към въпроса, като се приема овес, CAЯBION+ има ефект на предоставяне на калорична енергия по начин, по който тялото ви може да се справи с по-лесно, премахвайки драматичните инсулинови шпайкове и поддържането на достатъчна за съответната тренировка енергия. Тази концентрирана енергия осигурява постоянна доставка на работещите мускули, изолира изчепваемия мускулен гликоген, обгръща и симулира мускулния катаболизъм и усилвапроцесите на възстановяване.

Добавянето на електролитите се възползва от каналите за доставяне, които споделят обща мембрана с въглехидратната абсорбция. The Advanced Carb Utilization Complexдопълнително улеснява усвояването на кръвната захар чрез намаляване на прага от задействането на инсулиновите рецептори; просто казано, тялото ви ще бъде по-ефективно при поемане от клетките на хранителни вещества, като същевременно ще изисква по-малко инсулин.

CAЯBION+: Действа ли?

Да, да, да, науката, полизахаридите дрън, дрън, дрън, НО РАБОТИ във фитнеса ?! Всички сме чували истории за теорията защо това или онова трябва да работи, но тук каучука се среща с пътя? Отговорът е ДА.

Ние открихме, че това, в което ние вярваме, е че това абсолютно най-добрата комбинация от въглехидрати, електролити, и insulogenics, която може да се осигури висока ефективност и последователна енергийна добавъчност. Механизмът и действието на това захранване осигурява наистина превъзходни резултати в много отношения.

·         Повишена интензивна производителност и продължителност довежда до по-голяма мускулна стимулация.

·         Повишаване на плазмените стойности на кръвния обем и мускулния гликоген осигуряват дълбок помпа в рамките всяка тренировка, помагаща мускулните влакна и фасции да се разстегнат максимално и както трябва.

·         Въглехидратния ефект на притъпяване на повишаването на нивата на кортизола, обобщава за интензивните резултати в драматичното намаляване на разграждането на мускулната тъкан.

След една година от производство и изпитване на продукта, тестови докладипоказват драстични положителни  резултати и превъзходни тренировки, добро възстановяване и способността да се върнеш в залата по-бързо от нормалното. Докладите показват изключителна мускулна пълнота, голямо кръвоснабдяване и зашеметяваща помпи.

Способността да се остане във фитнес залата при много силна тренировказа много по-дълго е един от най-честите доклади. Това наистина подчертава значението на наличието на такъв достатъчени високо качествен източник на въглехидрати със супер ефективно усвояване; вие сте ефективно заредени за по-голяма продължителност в залата.

Това носи ниво на интензивност на тренировка, която просто не е съществувала преди. Да бъдеш в състояние да поддържаш нива на интензивност в много по-голяма продължителност носи резултати. Тренирайте с него веднъж и ще се почувствате разликата от първия път. Няма да искате да тренирате без него отново.

CAЯBION+се предлага в следните размери и вкусове:

1.08 кг Кей Лайм Чери, Плодов Пунш, неовкусен

2.27 кгКей Лайм Чери, Плодов Пунш, неовкусен

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:
DMCA.com
© 2017 SPORT зона;