ФИЛТРИРАЙ ПО:

AllMax - AllWhey Gold 2lb

AllMax - AllWhey Gold 2lb
AllMax - AllWhey Gold 2lb AllMax - AllWhey Gold 2lb
Зареди Количката
Количество:      
Цена: 2,00лв
Марка: ALLMAX
Код на продукта:
Наградни точки: 20
Наличност: Очакваме
Кол-во:  

AllMax - AllWhey Gold 2lb

Ø  100% източник на съроватъчен протеин;

Ø  Основен източник: суроватъчен протеинов изолат;

Ø  Лабораторно тестван § Гарантирано сертифициран.

ALLWHEY GOLD е Ultra-Premium суроватъченпротеинизолат и суроватъченпротеинконцентратбленд с 24 грамапротеин в 30 грпорция; това е 80% добив! ALLWHEY GOLD доставячист, пълен и целпротеин, който е полученот 100% суроватъченпротеин с добавенинулевиаминокиселини. Изискванискивъглехидрати, нискосъдържаниенамазнини и нискосъдържаниеназахар.

ПРЕМИУМ ПРОТЕИН, НЕВЕРОЯТЕН ВКУС, ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

New Premium ALLWHEY GOLD е с най-добрият на вкус на ALLWHEY, който някога сме прави! Ние тествахме над 50 версии и избраме само най-добрите, и най-невероятни вкусове. Използването на един напълно нов аромат авангардна технология са нашите ALLWHEY аромати, което  ще ви накара да мислите, че сте направили един първокласен прясно смесенайскрийм милкшейк. Лесно да се смесва и още по-лесно да се пие, ALLWHEY отговаря на вашия спортен начин на живот!

Ø  100% източник на съроватъчен протеин;

Ø  Основен източник: суроватъчен протеинов изолат;

Ø  Само 2 г. захар на порция;

Ø  Над 5 г. от естествено срещатите се BCAAs (леуцин, изолеуцин и валин) на порция;

Ø  Лабораторно тестван § Гарантирано сертифициран;

Ø  Свободни от забранените вещества;

Ø  Информирани – За избор, ползва се с доверието на спорта.

НЕНАДМИНАТИ РЕЗУЛТАТИ

ALLWHEY GOLD включва намален лактозен протеин(млечна захар); идеален за лица чувствителни към лактоза в други протеинови напитки.

ALLWHEY има не-денатурирана непокътната суроватъчна протеинова фракция, която допълнително подкрепя абсорбирането и усвояването на протеина.

ALLWHEY е формулиран с ензими, които подобряват храносмилането и водят до по-високи нива на усвояване и в крайна сметка помога за по-доброто да използване на протеина, който се консумира.

ALLWHEY GOLD осигурява ултра-високо качество на суроватъчен изолат-концентрат протеинов бленд, за да помогне за възстановяване на мускулите след интензивни тренировки. Изследванията показват, че по-високи нива на протеин при тренировки помагат на мускулите се възстановят по-бързо. По-добър протеин, по-добри резултати!

НЕНАДМИНАТ: THE ALLMAX ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Всяка съставка добавена и всяка партида произведена е лабораторно тествана за чистота и сила на действие, за да се гарантира постоянно качество и целост на продукта. ALLWHEY GOLD преминава през 5 ALLMAX етапана тестване на качеството. В действителност, ние сме толкова уверени в качеството на нашия продукт, че той е напълно гарантиран.

Тествайте нашия продукт; ние гарантираме, че той минава всеки път, или ние ще платим за вашето тестване и ще възстановявим покупката ви. Няма да намерите някой друг, който да желае да застане зад техния продукт с тази гаранция.

ALLWHEY GOLD идва в двете разфасовки от 0.9 кг и 2 кгкутии и се предлага в пет различни вкуса.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:
DMCA.com
© 2018 SPORT зона;